diumenge, 12 d’octubre del 2014

TEXT ÚNIC PROPOSAT PER AL MES D'OCTUBRE DE 2014 .- CAMPANYA MIL PER CENT



... Si V.E. no sap com ho ha de fer per fer-ho bé, nosaltres li ho direm:
- a) Els responsables dels bancs i d’altres grups financers que han actuat fraudulentament els expropii tots els seus bens i els tanqui a la presó.
- b ) Els responsables dels bancs i altres grups financers que han actuat malament per ineptes i no per delinqüents, que tornin les pagues i les jubilacions milionàries que han cobrat en virtut d’una excel·lència professional que ha quedat demostrat que no tenien, i els mantengui, això sí, lo que correspondria a que haguessin guanyat el salari mínim interprofessional, perquè la gent incompetent també té dret a viure.
- c ) La mesura anterior és aplicable també als expresidents de govern i als exministres i els exparlamentaris que foren tan inútils de promoure els plans privats de pensions (que ara els governs han hagut de salvar posant mà al calaix de les reserves de les pensions públiques), o sigui la majoria dels del PP i dels del PSOE, i altres, a més dels expresidents Felipe, Aznar i Zapatero, io també aquells que participaren en l’impuls de la bombolla immobiliària i a la desregularització dels controls a la banca, encapçalats per l’ara ex-president Aznar, o els qui no invertiren aquesta política quan pogueren fer-ho encapçalats pel conegut com a president Zapatero, etc.
- d ) En lloc de posar el 80 per cent dels inspectors d’hisenda a investigar el petit frau fiscal, posi el 80 per cent dels inspectors a investigar el gran frau fiscal. Que investiguin tots els beneficiaris de la darrera amnistia fiscal i no en faci més d’aquestes, perquè això de que es perdoni els lladres grossos i ens toquin el nas als petits amb qüestions minúscules empipa un poc, cregui’ns!!!
- e ) Rompi tota casta de relació política, comercial, diplomàtica i de tot tipus amb tots els paradissos fiscals del món i amb tots els estats que hi mantenguin relacions
- f ) Anuli els avantatges fiscals de les SICAV
- g ) Etc. Etc. Etc.
Tenim més propostes, però la llista seria massa llarga, en tot cas si V.E. vol parlar-ne més, disposi de nosaltres.
.......
Palma, 30 d’abril de 2013

Al Molt Excel·lentíssim President del Govern d’Espanya, Don Mariano Rajoy,

(És un fragment d'un escrit de la Plataforma d'associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca que es feu arribar al gobierno)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada