dimarts, 16 de juny del 2015

JUSTAMENT (text proposat per al mes de juny de 2015)

1.- Justament els darrers càlculs fiables que va publicar l'estat es publicaren el 2008 en referència al 2005, i atribuien a les illes Balears un dèficit de balances fiscals plenament colonial, d'un 14 per cent del PIB.
2.- Justament un dels cappares de FEDEA és el Sr. Angel de la Fuente, i des de l'abril del 2014 n'es el Director executiu.
3.- Justament el Sr. de la Fuente és qui va dir a la Sra. Elisenda Paluzie que si havien decidit comptar l'IVA turístic i l'IVA de les exportacions com a recaptat en el conjunt de l'estat no havia estat per reduir els números oficials del dèficit fiscal de Catalunya ans perque el de les Balears no resultàs tan escandalós.
4.- Justament tot i que fan la trampa d'atribuir l'iva turístic al conjunt de l'estat, les inversions que es fan en infraestructures que el turisme necessita es comptabilitzen a cada lloc, en el nostre cas, a les illes Balears.
5.- Justament hem anat passant de ser el núm 1 en PIB per càpita i el núm 1 en qualitat de vida, a ser el núm 7 en PIB per càpita (abans de repartir perque llavors reculam), i a estar per davall la mitjana espanyola en qualitat de vida.
6.- Justament això ha pàssat mentre es tudaven doblers a balquena en infraestructures poc rendibles per a l'economia general d'Espanya però que potenciaven el creixement de Madrid.
7.- Justament el nacionalisme espanyol madrilenyocentrista és un dels principals mals de l'economia espanyola.
8.- Justament aquest nacionalisme espanyol és el que guia les passes del Sr. Angel de la Fuente, director executiu de FEDEA.
9.- Justament aquest nacionalisme espanyol és el que guia les passes de Ciudadanos.

10.- Justament Ciudadanos és qui ha mentit dient que estam finançats per damunt la mitjana espanyola.
11.- Justament el Sr. Ángel de la Fuente és un dels fundadors, o dels primers membres, de Ciudadanos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada