dilluns, 14 de març del 2016

Campanya mil per cent; proposta per a distribuir al mes d'abril.

I l'FMI ja diu que les pensions i la sanitat públiques són insostenibles.
Allò insostenible és l'FMI i tot el sistema de globalitzaciço neoliberal que han muntat per acabar de plomar es poble. Fa temps que ho denunciam en aquest programa i a diverses accions de la nostra associació: per desgràcia els fets ens van donant sa raó.
I ÉS QUE LA GUERRA ÉS GLOBAL: TOT ÉS Ú
La guerra és global, mundial, en el front econòmic, en el cultural, a l'ecològic, etc .: l'assassinat de na Berta Càceres a Honduras és un cas més que ho demostra (per si no bastassin tots els que ja teníem). Defensora dels drets de la dona, defensora dels drets dels pobles indígenes, defensora del medi ambient, assassinada per individus que defensen els interessos de les multinacionals oposats als que defensava na Berta. (o sigui ha estat assassinada per compte de gent que defensa el capitalisme neoliberal de l'FMI, la TROIKA, etc., que defensen el PP i el PSOE i C's, segur, i la resta, no ho sé cert).

Aquest punt de vista l'hem de posar en valor: defensar els drets de les llengües minoritàries i/o minoritzades és la mateixa guerra que la que defensa els drets dels treballadors, els dels pobles indígenes, els de la salut ambiental del planeta, els de les dones, els dels pobles sobreexplotats del tercer món, els dels refugiats, etc., és una mateixa guerra. És la guerra contra l'imperi del mal que vol la màxima concentració del poder econòmic, la màxima concentració del poder polític, la màxima concentració del poder cultural. I per si qualcú en tenia dubtes la reedició ampliada del llibre d'en John Perkins, The New confessions of an Econòmic Hit Man, pot acabar-l'hi d'aclarir. (això i molt més ho podeu trobar en el digital                 L'Hora Dominació global

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada