dimecres, 15 d’octubre del 2014

SOBRE LA CONSULTA DEL 9 N, DESPRÉS DE LA ROMPUDA DEL CONSENS ENTRE PARTITS

Sobre la consulta del 9 N, després de la rompuda del consens entre partits.-

1.- Hi ha qui diu que la culpa és d'en Mas, i hi ha qui diu que la culpa és d'en Junqueres, sigui de qui sigui la culpa, allò que més convé als partidaris de la independència de Catalunya, és anar a votar i votar SI/SI.

2.- Hi ha qui diu que és una "costellada" i hi ha qui diu que està la mar de bé. Tanmateix allò que més convé als qui volen la independència de Catalunya, tant si és una costellada com si no ho és, és anar a votar i votar SI/SI.

3.- Hi ha qui diu que la pregunta la va inventar en Mas per donar una opció SI/NO als dubtosos i que no guanyàs la independència, i hi ha qui diu que és una gran idea que va tenir el president per afavorir la independència. Tanmateix, sigui com sigui, allò que més convé als qui volen la independència de Catalunya és anar a votar i votar SI/SI .

4.- Hi ha qui diu que hagués estat millor obligar l'estat a posar càstigs i sancions als qui treballaven a favor de la consulta i que enviàs la guàrdia civil a aturar-la. Tanmateix, ara, allò que més convé als qui volen la independència de Catalunya és anar a votar i votar SI/SI.

5.- Hi ha qui diu que el Sr. Mas intenta reforçar-se partidistament i deixar-ho tot a l'aire i per pactar, amb aquesta consulta "descafeinada", i hi ha qui diu que els qui no fan costat als Sr. Mas són uns antipatriotes. Tanmateix si hi ha una participació massiva i surt el SI/SI passarà que, si en Mas ho volia descafeinar per poder mangarrufejar, sortirà fotut, i si en Mas anava de bona fe cap problema, per tant, sigui quina sigui la valoració que en feim pel que fa a les intencions del Sr. Mas, allò que més convé als qui volen la independència de Catalunya és anar a votar, animar la gent a anar a votar, i votar SI/SI

6.- Hi ha qui diu que els partidaris del No, no aniran a votar, i altres que diuen que sí que hi aniran massivament per votar no. Facin lo que facin els partidaris del NO, allò que més convé als qui volen la independència de Catalunya és anar a votar massivament i votar SI/SI, així contarrestaran els del No si van a votar i guanyaran de golejada si no hi van.

7.- Hi ha qui diu que anar a votar dia 9 és reforçar la dreta que representa en Mas, i hi ha quii diu que no. Depèn. Si volen que guanyi massivament el SI/SI anar a votar SI/SI massivament els reforça. Si volen que poca gent vagi a votar i/o que voti SI/NO i la cosa no quedi clara per poder ells negociar lo seu, anar a votar SI/SI massivament els perjudica. En qualsevol cas, anar massivament a votar SI/SI reforça els qui volen la independència de Catalunya.



3 comentaris:

  1. Molt ben dit. I estic segur que no solament valencians, illencs i principatins hi sortim guanyant. Acabar amb aquest vestigi del feixisme que és l'Espanya "constitucional" forçosament beneficiarà tots els pobles de la península.

    ResponElimina