dissabte, 12 de desembre del 2015

Si el voleu fer servir de text a repartir el mes de desembre .- CONTRA C'S

  CONTRA C'S-CIUDADANOS

Els múltiples casos de corrupció de membres del PP arreu de l'estat, va fer que el gran capital financer que ha fabricat la crisi que ha empobrit la majoria de la gent, però que a ells els ha fet més rics que no ho eren abans, temés, amb motiu, una catàstrofe d'aquest partit. El fet que les mobilitzacions populars del 15 M, els fugissin de les mans, i que prengués més força de la que ells volien “Podemos”, els va dur a témer que tampoc el PSOE, que també estava tocat d'ala,  no fos una alternativa vàlida i suficient.

Hi hagué presidents de bancs grossos que ho verbalitzaren dient que haurien de crear un “Podemos” de dretes. Llavors varen veure que, tot i que a escala petita, ja el tenien i que bastaria potenciar-lo: era el partit C's – “Ciudadanos”, que ja funcionava a Catalunya.

Hem vist com això s'ha desfermat amb una campanya de propaganda a tots els mitjans de comunicació grossos de tot l'Estat, que arriben fins i tot a embafar amb la propaganda que els fan, a C's, però que té un perill d'engany molt fort pel fet que ells, els de C's, bravegen de ser de centre, quan són més de dretes que no el PP, estan a favor del TTIP, dels regals que s'han fet a la banca, i que Espanya doni suport a la Guerra de Síria, com ja va fer amb la de l'Iraq, a més de voler mantenir la situació de colònia que patim per part de l'Estat, tant en el terreny econòmic com en el terreny cultural.


NO VOS DEIXEU ENGANAR PER LA PROPAGANDA QUE TOTS ELS GRANS MITJANS DE COMUNICACIÓ ESPANYOLS CONTROLATS  PEL CAPITAL FINANCER I PER LA BANCA LI FAN A C'S, LA GRAN MENTIDA DEL PODER QUE MALTRACTA LA GENT I EL POBLE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada